1. Strona główna
  2. Zajęcia
  3. Catering
  4. O nas
  5. Kontakt

Bok Choi

Japońska kuchnia wegetariańska

Kurs pięciotygodniowy

Pięciotygodniowe zajęcia wprowadzające, przedstawiające tradycyjną japońską kuchnie wegetariańską, podczas których uczymy przyrządzania wybranych potraw z ryżu i makaronu
Sos teriyaki

Mistrzowie sosów

Zajęcia jednodniowe

Intensywny, jednodniowy jurs uczący przyrządzania najlepszych sosów używanych w kuchni japońskiej.

Popularne przepisy

  1. Yakitori (grilowany kurczak)
  2. Tsukune (mielone kotleciki z kurczaka)
  3. Okonamiyaki (smaczne naleśniki)
  4. Mizutaki (gulasz z kurczaka)

Kontakt

Kuchnia Yoko
al. Wegetariańska 27
Warszawa
ⓒ 2011 Kuchnia Yoko